Kezdőlap KözterületHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Avar- és zöldhulladék-gyűjtőzsákok kiadása

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk zöldhulladék-gyűjtőakciót szervez. Az akció keretében minden családi háznak 5 db, minden társasháznak 10 db zöldhulladék-gyűjtőzsákot biztosítunk díjmentesen. A zsákokat a társasházi lakosság (társasházi közös képviseletek, lakásszövetkezetek, számvizsgáló bizottsági képviselők stb.) részére október 15-én kezdjük osztani Társaságunk Lehel Csarnokban működő Központi Ügyfélszolgálati Irodáján, valamint a Hajú utca 29. szám alatti telephelyén. Kérjük, hogy az átvételhez hozza magával személyazonosító igazolványát, XIII. kerületi lakcímét igazoló lakcímkártyáját, vagy meghatalmazását. A családi házak részére a több éves gyakorlat alapján, idén is kiszállítjuk a zsákokat, amelyeket a postaládákba vagy azok környékére helyeznek munkatársaink.
7733278228.png
Kérjük, hogy a rendelkezésükre bocsátott zsákokba kizárólag falevelet és zöldhulladékot helyezzenek. A megkötött zsákokba tett zöldhulladékot kérjük a kommunális hulladékgyűjtő mellé kihelyezni, annak elszállításáról a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. gondoskodik.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a zöldhulladék nem gyűjtőzsákban történő kihelyezése tilos és szabálysértési bírsággal sújtható.

Az elszállítás folyamatos, további részletekről az alábbi elérhetőségeken tájékozódhat.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. elérhetőségei
Telefon: +36-80/353-353
E-mail: fkfzrt@fkf.hu
Honlap

XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Környezetgazdálkodási ágazat elérhetőségei
Telefon: +36-1/412-2359, +36-1/412-3348
E-mail: kornyezet@kozszolgaltato.bp13.hu
Honlap

TEGYÜNK EGYÜTT KERÜLETÜNK TISZTASÁGÁÉRT!