Kezdőlap Jogi nyilatkozat
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Jogi nyilatkozat

A www.kozszolgaltato.bp13.hu portálon közölt minden tartalom a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdonát képezi, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1959. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén – forrásmegjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezésével) a portál megfelelő oldalára.

Egyéb
Tilos a www.kozszolgaltato.bp13.hu portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni, tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg, és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Az Adatvédelmi Szabályzat a Közérdekű adatok almenü 2.1 menüpontjában itt, elérhető.