Kezdőlap IngatlangazdálkodásPasszívház
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Passzívház

Újépítésű XIII. kerületi önkormányzati lakóépületek bérlakáspályázata

0818281702.png
Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) pályázatot hirdet a Klapka utca 17. szám alatti ingatlanban (Klapka Központ) található lakások, a Jász utca 72. szám alatti lakóépületben található lakások, továbbá a Jász utca 91. szám alatti lakóépületben található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére a jelen kiírásban foglalt feltételekkel.

Alapkőletételi ünnepség a Petneházy utca 90. címen épülő önkormányzati lakóépületnél

4870947426.jpg
A XIII. kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk tovább folytatja az önkormányzati lakóépületek építését. Ezúttal a Petneházy utcában került sor egy 67 lakásos lakóépület alapkőletételi ünnepségére. A tulajdonos XIII. Kerületi Önkormányzat 2002-ben kezdte bérlakásépítési programját, amely az elmúlt 20 esztendőben összesen 667 magas minőséget képviselő lakást adott át. A XIII. Kerületi Önkormányzat a bérlakásépítési programjával, a lépcsőzetes lakáshoz jutás elvét alkalmazva több, mint 1600 család lakhatását tette lehetővé és komfortosabbá.

Lakáspályázat a Klapka Központ és a Kartács utca 14. lakásaira

8585900310.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk a Klapka Központban, Klapka utca 17. címen a IV. emelet 28. szám alatti lakásra, illetve a Kartács utca 14. címen az I. emelet 1. szám alatti akadálymentesített lakásra hirdet pályázatot.

Lakáspályázat a Jász utca 72. címen megépült új önkormányzati lakóépület lakásaira

3113510951.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk pályázatot hirdet a Budapest, XIII. kerület Jász utca 72. szám alatti önkormányzati tulajdonú új építésű lakóépületben található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére.

Átadták a Jász utca 72. címen épület új önkormányzati lakóépületet

7166703740.jpg
Dr. Tóth József polgármester ma délelőtt ünnepélyesen átadta a XIII. Kerületi Önkormányzat finanszírozásában, a Jász utca 72. címen megépült új, 35 lakásos önkormányzati lakóépületet.

Lakáspályázat a Jász utca 72. címen megépült vadonatúj önkormányzati bérház lakásaira

5246000997.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk lakáspályázatot hirdet a Budapest, XIII. kerület Jász utca 72. szám alatti önkormányzati új lakóépületben található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére.

FIABCI-díjat kapott a Klapka Központ

3149834024.jpg
A párizsi székhelyű FIABCI Nemzetközi Ingatlanszövetség, amelyet 70 éve alapítottak, minden esztendőben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot: a FIABCI World Prix d’Excellence 29 évvel ezelőtt indult útjára és a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázata. Célja a legsikeresebb nemzetközi ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése. A magyar ingatlanfejlesztők idén négy arany-, és három ezüstérmet nyertek. A díjazottak között van a XIII. kerületi Klapka Központ, amely beruházással a XIII. Kerületi Önkormányzat ezüstérmet érdemelt ki. A magyar projektek közül 2021-ben is – a hagyományoknak megfelelően – a FIABCI Magyar Tagozata által szervezett Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat múlt évi győztesei vettek részt a nemzetközi pályázaton.

Klapka Központ lakáspályázat

5903122350.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a Klapka Központban található Budapest, XIII. kerület Klapka utca 17. IV. 26. szám alatti 1 + félszobás, összkomfortos, 44 m2 alapterületű lakás 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére a cikkben és a hirdetményben foglalt feltételekkel.

Lakáspályázat

5930201836.png
FIGYELEM! A JÁRVÁNYHELYZETRE TEKINTETTEL A LAKÁSMEGTEKINTÉSI IDŐPONTOK ELMARADNAK! A lakáspályázatot a cikkben részletezett feltételekkel tartjuk meg. A lakások állapotáról az érdeklődők részére a kozszolgaltato@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címre küldött kérelemre fotókat küldünk a tárgyi lakásról. A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk lakáspályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonát képező lakások bérleti jogának elnyerésére.

Bokrétaünnepség a Jász utca 72. címen épülő önkormányzati lakóépületben

7790217598.jpg
A Jász utca 72. szám alatti, 35 lakásos bérház bokrétaünnepét tartotta ma a XIII. Kerületi Önkormányzat, Társaságunk és kivitelező FK-Raszter Zrt. Februárban volt a lakóház alapkőletétele, mostanra már elérték az épület legmagasabb pontját az építők, s ilyenkor „bokrétafával” jelzik: kész a tartószerkezet. A száz százalékban önkormányzati tulajdonú beruházás során fontos szempont, hogy az épület megfeleljen a passzívház, vagyis az „okos lakóépület” kritériumainak.

Klapka Központ lakáspályázat

4163137362.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk pályázatot hirdet a Klapka utca 17. címen, a Klapka Központban található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére a cikkben és a mellékelt hirdetményben foglalt feltételekkel.

Alapkőletételi ünnepség a Jász utca 72. címen

0149614915.png
Újabb bérlakások építését vállalja az új önkormányzati ciklusban a XIII. Kerületi Önkormányzat, jelentette be dr. Tóth József polgármester a Jász utca 72. szám alatti, 35 lakásos önkormányzati bérház alapkőletételénél.

Klapka Központ lakáspályázat

3577409909.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a Budapest, XIII. kerület Klapka utca 17. szám alatti Klapka Szolgáltatóházban található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő bérlakás leadása mellett.

Ünnepélyes átadó a díjnyertes Vizafogó óvodában, "ahol kicsúszdázhatsz az udvarra"

1473517039.png
A Vizafogó lakótelep tízemeletes panelházainak gyűrűjében a Vizafogó Tagóvoda teljes körű felújítására – átalakítására és bővítésére is – 925 millió forintot költött a XIII. Kerületi Önkormányzat. Dr. Tóth József polgármester az ünnepélyes átadón megfogalmazta: a Vizafogó óvoda újratervezése a pedagógia és az építészet kreatív, játékos és inspiráló összekapcsolásának példája. Vagy ahogyan az egyik népszerű online portál szakírója jellemezte "az ovi, ahol kicsúszdázhatsz az udvarra". A gyerekek már szeptembertől birtokba vehették az izgalmas kortárs épületet, annak játékos és fejlesztőtereit, sószobáját, különleges és biztonságos szabad teraszait.

Klapka Központ lakáspályázat

3160973678.jpg
A XIII. Kerületi Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) pályázatot hirdet a Klapka utca 17. szám alatti Klapka Szolgáltatóházban (a továbbiakban: Klapka Központ) található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő bérlakás leadása mellett.