Kezdőlap Házhoz menő ügyfélszolgálat
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Házhoz menő ügyfélszolgálat

Tisztelt Ügyfeleink! Megnyitjuk a „Házhoz menő ügyfélszolgálatunkat”!

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. elkötelezett a kerületi lakosok problémáinak megoldásában, véleményük, javaslataik meghallgatásában. Célunk, hogy ezen az új felületen azon ügyfeleink intézhessék ügyeiket, akik mozgásukban akadályozottak, vagy egészségi állapotuk miatt személyes eljárásuk a Zrt. központi ügyfélszolgálatain, egyéb elérhetőségeinken keresztül lehetetlen vagy nagy nehézségekbe ütközik.

Megalakulásunk óta a kerület lakosai és az ügyfelek kéréseinek teljesítése, problémáinak megoldása érdekében a hatékony tájékoztatást elősegítendő két helyszínen Központi Ügyfélszolgálati Irodát működtetünk. A Béke utca 65-ben hétfőn 8 és 18 óra között, a Lehel Csarnok Galéria szintjén szerdán 9 és 18 óra között biztosítunk hosszabbított nyitva tartást. Mindkét helyszínen a Zrt valamennyi feladatkörében kezdeményezhető ügyindítás. Az irodákat gyerekbaráttá alakítottuk, WiFi elérhetőség és ügyfélhívó berendezés teszi ügyfélbaráttá a nálunk eltöltött időt.

Kiemelt feladatunk ügyfeleink kiszolgálása, tájékoztatása, a beadott kérelmek, igények ügykövetése, hatékony panaszkezelése, az ügyeleti telefonon érkezett bejelentések fogadása.

Fokozatosan fejlesztjük az internetes felületeinket. Honlapunkon nagyságrendileg 20.000 fő tájékozódik havonta, minden pénteken 18 órakor több mint 6.000 fő kap hírlevelet az aktuális hírekről. Facebook profilunk 1400 „lájkolót” és ismerőseit éri el.

Virtuális ügyfélszolgálatunkon, honlapunk jobb felső sarkában egy egyszerű regisztrációt követően használható „Ügyfélablak”-ban elektronikusan is ügyeket indítani, intézni, amelynek ügyköreit folyamatosan bővítjük. A központi honlap (www.kozszolgaltato.bp13.hu), a hírlevél szolgáltatás valamint a központi facebook profil (www.facebook.com/kozszolgaltato) az elektronikus felületeket használók számára nyújt segítséget információszolgáltatással.

A közvetlen ügyfélkapcsolat megteremtése és tevékenységünk megismertetése érdekében megalakulás óta több hétvégi kitelepülést tartottunk, melyek helyszínei nagy sikerű és magas látogatottságú XIII. kerületi szabadtéri rendezvények voltak, például az Angyalföldi Utcabál, a Pozsonyi Piknik, a Vízimajális, a Lakóközösségi napok és a Szent Mihály Napi Búcsú. A rendezvényeken kérdőívek kitöltetésével a Látogatóknak lehetőséget nyújtunk a véleményük megosztására is. Ezen folyamat továbbvitelét tervezzük 2015-ben is.

A Házhoz menő ügyfélszolgálat új, speciális felülete ügyintézési kínálatunknak, együttműködünk a Polgármesteri Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályával. Bejelentéseiket a hazhozmeno@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail címen, és +36-1/450-31-37-es telefonszámon, üzenetrögzítőn keresztül várjuk elérhetőségük megadásával. Minden üzenetet feldogozunk, és szükség estén időpont-egyeztetést kezdeményezünk, hogy ügyintézőink mielőbb fel tudják venni Önökkel a kapcsolatot.

Társaságunk és a XIII. Kerületi Önkormányzat több különböző internetes felületen (pl. kozszolgaltato@kozszolgaltato.bp13.hu, ugyfelszolgalat@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail címek, e-posta-menüpont Társaságunk honlapján, on-line ügyfélszolgálatunk) és telefonszámon áll a kerületi lakosok rendelkezésére, ahol közérdekű bejelentéseiket megtehetik, kérdéseiket feltehetik, ügyeiket intézhetik. Kérjük, hogy a hazhozmeno@kozszolgaltato.bp13.hu címet és a +36-1/450-31-37-es telefonszámot kifejezetten azon ügyfeleink használják, akik rászorulnak e speciális szolgáltatásra.

Várjuk megkereséseiket, véleményüket, javaslataikat!

XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.
„Társaság a XIII. kerületi lakosság szolgálatában”


Adatvédelmi tájékoztató