Kezdőlap AngyalZÖLD+Pályázatok
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Pályázatok

Pályázati felhívás - Tiszta utca, rendes ház

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A közterületek tisztasága a kerület arculatát, élhetőségét, a lakosság közérzetét meghatározó egyik alapvető tényező. A közterületek tisztán tartása több szereplő feladata, ezért a siker érdekében a szereplők közötti együttműködés és a partnerség elengedhetetlen. A köztisztaság további javítása érdekében a XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot ír ki a társasházak előtti járda, zöldsáv és parkolósáv tisztán tartásának javítása és a terület fenntartásában való hatékonyabb együttműködés érdekében.
5439418518.jpg
A pályázati díjazási keret 4.000.000 Ft.-

A pályázaton XIII. kerületi társasházak, lakásfenntartó szövetkezetek vehetnek részt. Nem indulhat a pályázaton olyan társasház és lakásfenntartó szövetkezet, amely nem számolt el a korábbi önkormányzati pályázati támogatással.

A pályázatban a jelenlegi kiírás szerint 50 társasház és/vagy lakásszövetkezet vehet részt. A pályázatok befogadása a jelentkezési sorrendben történik. A jelentkezéseket személyesen a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodáiban (Béke utca 65. vagy Lehel Csarnok - Galéria szint) valamint elektronikusan, a zöldpályázatok befogadására létrehozott funkcionális e-mail-címre küldött regisztrációval várjuk. A személyesen leadott pályázatokról átvételi igazolást, az elektronikus levélben küldött jelentkezésekre visszaigazoló e-mailt kapnak a jelentkezők. Az érkeztető dokumentumok igazolják a jelentkezés tényét és idejét, a jelentkezési sorrendben kapott helyet.

A pályázat benyújtásának módja és helye
Személyesen Társaságunk Központi Ügyfélszolgálati Irodáiban (Béke utca 65. vagy Lehel Csarnok - Galéria szint), vagy elektronikus úton kornyezet@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címen, "Tiszta utca rendes ház pályázat” tárgy megjelöléssel.
A pályázat szakaszaiHatáridők
A benyújtás határideje:2019. március 29. 12 óra
Az együttműködés időszaka:2019. április 10. – 2019. december 31.
Eredményhirdetés, díjak átadása:2020. március