Kezdőlap AngyalZÖLD+Hírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

"Szemetelni ciki!" Kisfilm Pályázat

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A XIII. Kerületi Önkormányzat kisfilm pályázatot írt ki a 10 és 18 év közötti gyermekek, fiatalok, csoportok, baráti társaságok, osztályok számára, amelynek célja a környezettudatos, felelős viselkedés fontosságára való figyelemfelkeltés.
6964256081.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat kisfilm pályázatot írt ki, amelynek célja a környezettudatos, felelős viselkedés fontosságára való figyelemfelkeltés.

A XIII. kerület közigazgatási területén lévő iskolákból 10-18 év közötti gyermekek, fiatalok, csoportok, baráti társaságok, osztályok jelentkezését várjuk!

Célunk társadalmunk fiatal, kreatív korosztályának közvetlen megszólítása, rajtuk keresztül pedig az oktatási intézmények, osztályfőnökök, szülők, nagyszülők elérése is.

A pályázatra olyan filmek benyújtását várjuk, amelyek facebookra feltölthetőek, lehetnek humorosak is. Fontos szempont, hogy minden esetben rövid, lényegre törő üzenettel juttassák el a közönséghez a szlogent: „Szemetelni Ciki!” A kisfilmek célja, hogy felhívják a figyelmet a köztéren elhagyott hulladék okozta károkra, egyben ösztönözzenek a kollektív felelősségvállalásra, a közös fellépésre a tartós rend és tisztaság megteremtése és fenntartása érdekében.

A benyújtási határidő: 2022. május 20.

A benyújtáshoz szükséges dokumentumok:

- hiánytalanul kitöltött adatlap (papíron vagy szkennelve), mely átvehető a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Központi Ügyfélszolgálatán (Lehel Csarnok) vagy letölthető cikkünkhöz csatolt fájlok közül
- Az elkészült minimum 20 másodperces, maximum 2 perces kisfilm, MP4 vagy avi formátumban (4K nem elfogadott) CD/pendrive adathordozón, vagy emailben megküldve.

A közösségi és az egyéni kategóriában indult diákokat külön díjazással jutalmazzuk:

I. Közösségek-osztályközösségek kategória

1. díj: két éjszakás osztálykirándulás az Önkormányzat velencei táborában,
2. díj: egy alkalmas 2 órás bowlingprogram az Angyalföldi Sportközpontban,
3. díj: evezős túra a Népszigeten.

II. Egyéni kategória (1-3 főig)

1. díj: egynapos látogatás a Prevenciós Központ stúdiójában,
2 díj: egy alkalmas bowlingprogram az Angyalföldi Sportközpontban,
3. díj: színházjegy a RaM Colosseumban.

A pályázat lezárultát követően minden résztvevő számára lehetőséget biztosítunk a Budapest XV. kerületében található Főváros Hulladékhasznosító Műben tett látogatásra.

A díjazott kisfilmeket szeretnénk megismertetni a szélesebb közönséggel is, ennek érdekében bemutatjuk azokat a TV13 műsorában és honlapjainkon is közzétesszük.

További információ a kornyezet@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail címen vagy a 412-3340-as telefonszámon érhető el.

Sok sikert kívánunk a kisfilmek elkészítéséhez, várjuk a kreatív jelentkezőket!