Kezdőlap AngyalZÖLD+Hírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Gergely Győző utca társadalmi véleményeztetése

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Folytatódik a Gergely Győző utca ökologikus felújításának társadalmi véleményeztetése. A korábbi lakossági vélemények alapján két koncepcióterv közül lehet választani.
8181139612.jpg
Folytatódik a Gergely Győző utca ökologikus felújításának társadalmi véleményeztetése.

Tavaly nyáron megkérdeztük Önöket, hogy milyennek szeretnék látni a megújított Gergely Győző utcát. Az e-mailekben beérkezett, valamint a táblára felírt vélemények és tervezőink javaslata alapján két koncepcióterv született.

Az "A" verzióban a pihenő funkció kapna nagyobb hangsúlyt egy komplexebb felújítás keretében. Ez esetben sakkasztalokat és különböző ülőfelületeket helyeznénk el, valamint párásító vízjátékkal színesítenénk a helyszínt.

A "B" verzióban a sétálóutca jelleg erősítése lenne a cél, így az „A” változatban felsorolt elemek nem kerülnének kialakításra, kellemes, zöldebb környezetű kialakítást létesítenénk.

A megújítás során - függetlenül attól, hogy a véleményt adók melyik verziót választják - cseréljük a burkolatokat, akadálymentes mozgásteret biztosítunk, magas díszértékű növényfelületeket hozunk létre, valamint kerékpártárolókat helyezünk el.

Várjuk visszajelzéseiket január 24-ig a kornyezet@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címen, vagy a kihelyezett tábla hátoldalára felírva!