Kezdőlap AngyalZÖLD+Hírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Újlipótvárosi hulladékgyűjtési akció

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Október 16-án lakossági hulladékgyűjtési akciót szervezünk, Újlipótváros területének takarítására. Várjuk Önöket közös kerületszépítő akciónkra!
7085096217.jpg
Október 16-án lakossági hulladékgyűjtési akciót szervezünk, Újlipótváros területének megtisztítására.

Munkatársaink a kerület egészén végeznek köztisztasági munkálatokat a hét minden napján, azonban Újlipótváros területén a nagy átmenő forgalom és használat miatt megnövekedett szennyezettség további hulladékgyűjtési akció bevezetését tartjuk indokoltnak.

A hulladékgyűjtési akció keretén belül a Dráva utca – Váci út – Szent István körút – Duna által határolt terület takarítását tűztük ki célul. Társaságunk minden résztvevő számára biztosít gumikesztyűt, hulladékgyűjtő zsákot, valamint további eszközök is kérhetők a munka megkönnyítésére, mint például hulladékszedő csipesz, seprű, lapát, vagy gereblye.

Találkozó: reggel 8 óra 45 perckor a RAM - Radnóti Miklós Művelődési Központ Kárpát utcai bejáratánál!

Az akció 13.00 óráig tart, így négy óra áll rendelkezésünkre a hulladék begyűjtésére. Ezen idő alatt a munkára kész, összefogó lakosság hatalmas eredményt érhet el!

További információt a jövőhét folyamán adunk a hulladékgyűjtési akcióról és a gyűjtési pontokról itt a honlapunkon és a facebook felületeinken is!

Várjuk Önöket közös kerületszépítő akciónkra! Tegyünk együtt a tisztaságért, kerületünk szebbé tételéért!