Kezdőlap AngyalZÖLD+Hírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Zöldhulladék-gyűjtési akció

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Társaságunk a XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából és forrásából 2002. évtől kezdődően minden év őszén megszervezi a lakossági lombgyűjtési akciót. Az avargyűjtési program keretén belül a kertekben keletkező zöldhulladék számára díjmentesen biztosítunk zöldhulladék-gyűjtőzsákokat.
0676314922.jpg
Társaságunk a XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából és forrásából 2002. évtől kezdődően minden év őszén megszervezi a lakossági lombgyűjtési akciót.

Az avargyűjtési program keretén belül a kertekben keletkező zöldhulladék számára díjmentesen biztosítunk zöldhulladék-gyűjtőzsákokat.

Kerületünk családi házas övezetében (Rákos-pataktól északra), házanként 5 db zsákot biztosítunk az akcióban részt venni kívánó lakosoknak, családoknak, míg a társasházak, lakásszövetkezetek, intézmények között – területük nagyságának függvényében – 5-15 db zsákot osztunk ki. A zsákokat 2021. november 2-5. között vehetik át a programban részt venni szándékozók a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Hajdú utcai telephelyén, a készlet erejéig.

Természetesen külön igény alapján eltérő időpontban is biztosítunk átvételi lehetőséget a jogosultak számára. Ezen igény esetében várjuk üzeneteiket a kornyezet@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címen.

Az idei éveben összehangoltan, a zöldhulladék-gyűjtőzsákok kiosztását követően kerül megszervezésre az Átfogó Köztisztasági Akciónk, amely során elvégezzük a XIII. kerület nagytakarítását.

Az akció keretén belül a három hetes kaszálási kör végeztével begyűjtjük a zöldhulladékot a teljes kerületre vonatkozóan, majd a kerület összes járdaszakaszát letakarítjuk, segítve ezzel a lakosságnak, az ingatlantulajdonosok kötelezettségébe tartozó járdatakarítási feladatok ellátásában.

Tegyünk együtt környezetünk tisztaságáért, kerületünk szebbé tételéért!