Kezdőlap AngyalZÖLD+Aktuális fejlesztések
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális fejlesztések

Jászai Mari tér XIII. kerületi területének közparki felújítása

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A XIII. Kerületi Önkormányzat a környéken élők és a teret rendszeresen használók igényeinek, javaslatainak figyelembevételével keresi a lehetőséget a Jászai Mari téri közpark XIII. kerületi részének felújításának, a park funkciójának újragondolására, a nem rendeltetésszerű használat visszaszorítására.
7625558519.jpg
A Fővárosi Önkormányzat üzemeltetésében lévő Jászai Mari tér XIII. kerületi parkrész felújítása kapcsán a www.kozossegitervezes.hu oldalon végeztettünk felmérést. A kérdőívet június 22-30. között, kiemelkedően magas számú, 725 fő töltötte ki. A felmérés keretében kirajzolódnak a parkhasználat ismert problémái, amely szerint ameddig a válaszadók többsége a parki területen napi szinten vagy hetente többször is áthalad, magát a parkot pihenésre, kikapcsolódásra csak töredékük használja.

A közvélemény kutatás összefoglalóját a kapcsolódó dokumentumok között, csatolva találják az érdeklődők.

Az lakossági visszajelzések alapján a tér felújítására koncepciótervet készíttettünk több változatban, amit 2020 ősze folyamán ismét véleményeztetünk a területhasználókkal.

Az újabb közvéleménykutatás ide kattintva elérhető.

A visszajelzések figyelembevételével véglegesítjük a tervet és kezdeményezzük a Fővárosi Önkormányzatnak megvalósítását.