Kezdőlap AngyalZÖLD+Aktuális fejlesztések
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális fejlesztések

Jakab József utcai "nagy játszótér" közparki felújítása

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A XIII. Kerületi Önkormányzat az AngyalZÖLD 3.0 közterületi stratégia zöldhálózat-fejlesztési programterve szerint az idei esztendőben felújítja a Jakab József utcai lakótelep játszótereit.
3760063962.jpg
A "nagy játszótér" területén, lakossági igények alapján a park bejáratai között alakítunk ki akadálymentes közlekedést biztosító szilárd burkolatot a gyöngykavics burkolat helyén. A homokozó körülötti területen a korábbi évek beruházása során létesített öntött gumiburkolat mintázatát folyatva alakítunk ki gumiburkolatot, ezzel még biztonságosabbá téve a játszóeszközök használatát és a területet takaríthatóságát. A játszótér zöldfelületeit évelő és cserje telepítésekkel gazdagítjuk, a labdapálya melletti idős platánfák körött földkazetták kialakításával és beültetésével. A területen lévő rossz állapotú pingpong-asztalokat elbontjuk, helyettük szilárd burkolaton újakat telepítünk.

A kivitelezés tervezett indítása: 2020. július 20.
Kivitelezési határidő: 2020. augusztus 20.

A kivitelezés alatt a játszótér építés alatti területrészét lezárjuk. A kivitelezési munkákkal járó elkerülhetetlen kellemetlenségek kapcsán kérjük megértő türelmüket!

Beruházó: XIII. Kerületi Önkormányzat
Beruházás bonyolító: XIII. Kerületi Közszolgálató Zrt.
Tervező: Openspace Kft.
Kivitelező: Parkfenntartó Kft.