XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

KezdőlapUgrás a tartalomhozAlapértelmezett verzió

Ön jelenleg itt jár:
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Újra személyes ügyintézéssel várjuk Önöket a Béke utcai ügyfélszolgálaton

Július 4-e, hétfőtől a Béke utca 65-ben is újra személyesen várjuk a kerületi lakosokat, ügyfeleket. Hétfőtől péntekig minden nap állunk rendelkezésükre. Keddi és csütörtöki napokon előzetes bejelentkezéssel fogadják Önöket munkatársaink.
3772834003.png
A vírushelyzet miatt átmenetileg bezártuk központi ügyfélszolgálatunkat ezen a helyszínen, az átmeneti időszakban a Lehel Csarnokban intézhették személyesen ügyeiket a kerületi lakosok. A veszélyhelyzet megszűnésével visszaállítjuk azt a rendet, hogy a kerület két különböző pontján, ki-ki lakóhelyéhez közel éri el a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatát.

A Béke utca 65-ben a korábban megszokott rend szerint tartunk nyitva, amelyet ide kattintva érnek el az érdeklődők. Az Önök ügyintézésének kényelmét segítve és a várakozás elkerülése érdekében a keddi és a csütörtöki napokon előzetes bejelentkezéssel intézhetik ügyeiket a Béke utcai ügyfélszolgálaton.

Időpontot foglalni személyesen és telefonon is tudnak az alábbiak szerint:
• személyesen a Béke utcai ügyfélszolgálat recepcióján,
• telefonon a +36-1/350-3728 központi telefonszámon.

Fontos tudni, hogy az önkormányzati tulajdonú ingatlanok esetében szerződéskötési ügyeiket mostantól a Béke utca 65-ben fogják tudni intézni ügyfeleink!

A Lehel Csarnokban működő ügyfélszolgálat továbbra is a megszokott nyitvatartással várja Önöket. Az ügyfélszolgálat vezetőjéhez, Szabó Tamáshoz honlapunk Ügyfélablak felületén foglalhatnak időpontot regisztrált ügyfeleink.

Hétfőtől is felkészülten és készségesen várjuk a kerületi lakosokat, ügyfeleket!