Kezdőlap
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Cipősdoboz Akció

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Az első Cipősdoboz Akció 18 éve indult hazánkban a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából. Minden év decemberében óriási munkával gyűjtik a cipősdoboznyi adományokat, hogy a kórházakban ünneplő, rászoruló családok gyermekei is bonthassanak ajándékot karácsony estéjén.
8706442508.jpg
A cipősdobozokat kerületünkben idén az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban adhatják le november 26. és december 19. között.

A dobozok megtöltésekor egy pár dolgot szem előtt kell tartanunk! A dobozokba játékokat, iskolai eszközöket, higiéniai eszközöket (pl.: fogkefe, szappan, fésű stb.), édességet, könyvet bátran betehetünk. Azonban folyékony dolgokat, pc-játékokat, balesetveszélyes eszközöket, gyógyszereket, törékeny tárgyakat ne helyezzünk a dobozokba, hiszen ezek veszélyesek lehetnek a szállítás során, illetve a megajándékozott gyermekekre nézve is. Az elkészült csomagokat csomagoljuk színes papírba, és kössük át zsinórral, hogy a szállításkor ne nyílhasson ki. Ha mindezzel megvagyunk, a doboz tetejére jól láthatóan írjuk fel, hogy milyen korosztályú gyermeknek, és hogy fiúnak vagy lánynak szánjuk az ajándékot. Ezek után már csak a hozzánk legközelebbi gyűjtőpontra kell eljuttatnunk az ajándékot, és máris szebbé tettük egy gyermek karácsonyát.

További információ a Cipősdoboz Akcióval kapcsolatban ide kattintva olvasható.

Fogjunk össze, segítsünk szebbé tenni minél több gyermek karácsonyát!