Kezdőlap
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Cipősdoboz Akció

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A Cipősdoboz Akció 14 éve lett tradíció hazánkban a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából. Minden év decemberében óriási munkával gyűjtik a cipősdoboznyi adományokat, hogy a kórházakban ünneplő, rászoruló családok gyermekei is bonthassanak ajándékot karácsony estéjén. Társaságunk jó pár éve mindig csatlakozik az akcióhoz, idén gyűjtőpontként az Angyalföldi József Attila Művelődési Központtal, ahol november 27. és december 20. között adhatják le a jó szándékú adakozók a cipősdobozokat!
4202443281.jpg
Fontos, hogy a dobozok megtöltésekor egy pár dolgot szem előtt tartsunk. A dobozokba játékokat, iskolai eszközöket, higiéniai eszközöket (fogkefe, szappan, fésű stb.), édességet, könyvet bátran beletehetünk. Azonban folyékony dolgokat, pc-játékokat, balesetveszélyes eszközöket, gyógyszereket, törékeny tárgyakat ne helyezzünk a dobozokba, hiszen ezek veszélyesek lehetnek a szállítás során, illetve a megajándékozott gyermekekre nézve is. Az elkészült csomagokat csomagoljuk színes papírba, és kössük át zsinórral, hogy a szállításkor ne nyílhasson ki. Ha mindezzel megvagyunk, a doboz tetejére jól láthatóan írjuk fel, hogy milyen korosztályú fiúnak, illetve lánynak szánjuk az ajándékot. Ezek után már csak a hozzánk legközelebbi gyűjtőpontra kell eljuttatnunk az ajándékot, és máris szebbé tettük egy gyermek karácsonyát.

Amennyiben további információra lenne szükségük a Cipősdoboz Akcióval kapcsolatban, ide kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők!

Fogjunk össze, segítsünk szebbé tenni minél több gyermek karácsonyát!