Kezdőlap
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Szolgálati közlemények - vízvezeték tisztítás és szúnyoggyérítés a XIII. kerületben

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Két szolgáltató is közreműködésünket kérte a XIII. kerületi lakosság tájékoztatása érdekében, amely szerint - előreláthatólag -, június 12-én, pénteken vízhálózat tisztítási munkák, valamint a Duna mentén szúnyoggyérítési munkák zajlanak.
0668604398.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat részére megküldött értesítésben foglaltak alapján tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. a kerületi ivóvízellátásban meghatározó szerepet betöltő belvárosi gerincvezeték öblítését 2020. június 12. 18.00 óra és június 13. 06.00 óra között végzi. Ebben az időszakban ezek a munkálatok víznyomáscsökkenést, vízzavarodást
okozhatnak.

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot továbbá, hogy Budapest Főváros Önkormányzat megbízásából 2020. június 12-én, napnyugtát követően a Rovarért Kft. szúnyoggyérítést végez a Marina-parton, Népfürdő park-Vizafogón, Hélia Hotel park és a Szent István park területén és közelében. A felhasznált anyag: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer. Amennyiben az időjárási körülmények nem engedik a szúnyoggyérítést, a pótnap 2020. június 15-16-án várható.

Megértő türelmüket a szolgáltatók nevében előre is köszönjük!