Kezdőlap
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Pinokkió

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 programsorozat keretében május 31-én, péntek 15.00 és 19.00 órai kezdettel Pinokkió mesemusical Carlo Collodi műve alapján az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.
8140673787.jpg
Dzsepetto a magányos fafaragó egy kicsi bábut farag, akit a Tündér életre kelt, hogy az öregnek örömöt okozzon. Ezzel fantasztikus kalandok egész sora veszi kezdetét. Pinokkiónak meg kell tanulnia a bátorságot, a hűséget és az őszinteséget, azonban ő csak csetlik-botlik, és egyik butaságot követi el a másik után. De végül, a Tücsök segítségével kiállja a próbát.

Szereplők
Pinokkió: Benkő Botond,
Dzsepetto: Szabó Endre,
Tücsök: Rékai Nándor,
Tündér: Nagy Júlia /Fazekas Klaudia,
Róka: Unger Vanda/ Domoki Szabolcs,
Kandúr: Bús Hanga/ Czirok Laura

Közreműködnek a Csepp Színitanoda növendékei, valamint Nikodém Norbert gitáron, Varga Zoltán zongorán. Zeneszerző: Nikodém Norbert, Zenei vezető: Puzsár Norbert, Koreográfus: Bokor Zsuzsa, Rendező munkatársa: Szabó Zselyke Rendező: Koffler Gizella

Belépődíj elővételben 1.300 Ft, csoportos 10 főtől 1.000 Ft, az előadás napján egységesen 1.500 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatók! Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan ide kattintva válthatók.)

Kapcsolódó dokumentum

Pinokkió - AJAMK -2019.05.31.

Kapcsolódó galéria

Pinokkió (1 kép)