Kezdőlap
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Cipősdoboz Akció

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A Cipősdoboz Akció 12 éve lett tradíció hazánkban a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából. Minden év decemberében óriási munkával gyűjtik a cipősdoboznyi adományokat, hogy a kórházakban ünneplő, rászoruló családok gyermekei is bonthassanak ajándékot karácsony estéjén.
0089020850.png
A cipősdobozokat kerületünkben az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban adhatják le december 20-ig.

Fontos, hogy a dobozok megtöltésekor egy pár dolgot szem előtt tartsunk. A dobozokba játékokat, iskolai eszközöket, higiéniai eszközöket (fogkefe, szappan, fésű stb.), édességet, könyvet bátran beletehetünk. Azonban folyékony dolgokat, pc-játékokat, balesetveszélyes eszközöket, gyógyszereket, törékeny tárgyakat ne helyezzünk a dobozokba, hiszen ezek veszélyesek lehetnek a szállítás során, illetve a megajándékozott gyermekekre nézve is. Az elkészült csomagokat csomagoljuk színes papírba, és kössük át zsinórral, hogy a szállításkor ne nyílhasson ki. Ha mindezzel megvagyunk, a doboz tetejére jól láthatóan írjuk fel, hogy milyen korosztályú fiúnak, illetve lánynak szánjuk az ajándékot. Ezek után már csak a hozzánk legközelebbi gyűjtőpontra kell eljuttatnunk az ajándékot, és máris szebbé tettük egy gyermek karácsonyát.

Amennyiben további információra lenne szükségük, kérjük keressék fel a Cipősdoboz Akció honlapját.

Fogjunk össze, segítsünk szebbé tenni minél több gyermek karácsonyát!