Kezdőlap
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Januári meghosszabbított nyitvatartás a Zrt. Lehel csarnokbeli Központi Ügyfélszolgálati Irodájában

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A Lehel Csarnokban működő Központi Ügyfélszolgálati Iroda 2018. január hónapban minden munkanapon 18.00 óráig várja a kerületi lakosokat, kerületünkbe érkező ügyfeleket.
1112325300.png
Ahogyan azt már a korábbi években is megszokhatták a kerületi lakosok, a januári hónapban a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. újlipótvárosi, 2017. márciusától a Lehel Csarnokban működő Központi Ügyfélszolgálati Irodája meghosszabbított nyitvatartással várja a kerületi lakosokat, elsősorban az éves várakozási engedélykiadás ügyintézésre, de természetesen minden más, Zrt. feladat- és hatáskörébe tartozó ügy indítható, vagy azzal kapcsolatban információ kérhető.

A 2018. évre érvényes várakozási hozzájárulások, közkeletű nevén parkolási matricák igényléséről bővebben itt tájékozódhatnak az érdeklődők.

Tájékoztatjuk a kerületi autósokat és a XIII. kerületben gépjárművel közlekedőket, hogy 2018. január 2-a, keddtől a Rákos-pataktól a Gyöngyösi utcáig fekvő XIII. kerületi közterületek is a parkolási övezet részei, amelyről korábban itt adtunk tájékoztatást.