Kezdőlap
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Költözik az ügyfélszolgálat

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Hegedűs Gyula utca 15. címen működő Központi Ügyfélszolgálati Irodája március 17-én a Lehel Csarnok Galéria szintjére költözött.
5426607387.png
2017. március 20., hétfőtől a korábbi Hegedűs Gyula utcai ügyfélszolgálati iroda megújult külsővel várja a kerületi lakosokat, és a kerületbe érkező ügyfeleket a Lehel Csarnok Galéria szintjén. Az ügyfélfogadási rend nem változott, az ügyfélszolgálat hétfő-kedd-csütörtöki napokon 09.00-17.00 óra között, szerdai napokon 09.00-18.00 óra között, pénteken 09.00-16.00 óra között tart nyitva (munkaközi szünet 12.00-12.30 óra között).

Az újlipótvárosi ügyfélszolgálat Lehel Csarnokba költözése régi szándék volt, hiszen a vásárcsarnok nem csak „klasszikus piac”, hanem szolgáltató központ is egyben, megközelíthetősége minden szempontból - gyalogosként, tömegközlekedést használóként, autósként is -, könnyebb, egyértelműbb és amennyiben az ügyfél autóval érkezik, úgy azon túl, hogy a tetőtéri parkoló szinteken mindig található szabad várakozóhely, egy óra ingyenes várakozás is megilleti.

Az ügyfélszolgálat korábbi értékeit a Zrt. megőrzi, az esetleges várakozási idő komfortosabbá tétele érdekében ügyfélhívót, gyermeksarkot, WiFi pontot, TV-t, térítés nélkül használható vízautomatát, kerületi vonatkozású hír-, tájékoztató- és szóróanyagokat biztosítunk.