XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

KezdőlapUgrás a tartalomhozAlapértelmezett verzió

Ön jelenleg itt jár:
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Aktuális

Újlipótvárosi Mobilitási Terv

6504420017.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat elkötelezett a XIII. kerületi, így természetesen az újlipótvárosi lakosság életkörülményeinek, közlekedésbiztonságának javítása iránt. A cikkből és a cikkhez csatolt fájlok közül megismerhetőek az Újlipótvárosi Mobilitási Terv szakmai szándékai, Újlipótváros még élhetőbbé tétele érdekében tervezett önkormányzati intézkedések, amelyekhez várjuk a lakosság és a civil partnerek jó szándékú véleményét, javaslatait.

Johnnie Mortimer - Brian Cooke: Pasik a pácban

0761150775.jpg
A PénteK13-A13 Színház programsorozat keretében Magyarországi Ősbemutató február 23-án, pénteken 19.00 órától Johnnie Mortimer - Brian Cooke: Pasik a pácban zenés vígjátéka a GERGELY THEÁTER előadásában az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Értelmes szenvedés - a boldogság – Szendi Gábor pszichológus előadása

0420553322.jpg
Február 16-án, pénteken 19.00 órától a PénteK13 programsorozat keretében, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban Szendi Gábor előadásában arról beszél, hogy a fogyasztói társadalom által ígért anyagi boldogság – még ha sikerül is elérnünk – homokként folyik ki az ujjaink közül.

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

5601454321.png
Ha hónap közepe, akkor Kézműves Vásár a XIII. kerület legkedveltebb bevásárlóhelyén, a Lehel Csarnokban! Február 15-17. között találkozhat és vásárolhat a kézművesek standjainál a Galéria szinten!

Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázat 2018

A XIII. Kerületi Önkormányzat ismét meghirdeti a Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázatot, mely keretében társasházi lakóközösségek vehetnek védnökségbe - az önkormányzat anyagi támogatásával - közterületi előkerteket, fasori sávokat, parkrészeket.

Pályázati felhívás - Kamatmentes felújítási támogatás és vissza nem térítendő kamattámogatás

6034306784.png
Az 51/2011. (XII. 16.) számú rendelete alapján Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a kerületi társasházak és szövetkezeti lakóházak felújítására, helyreállítására kamatmentes felújítási támogatási lehetőséget biztosít. A támogatás célja az, hogy a XIII. kerületi épületállomány állaga javuljon az az épületek felújításával, helyreállításával. A támogatást XIII. kerületi társasházak és szövetkezeti lakóházak vehetik igénybe.

Februári kulturális és sport programjánló

2321077585.jpg
Bár az év legrövidebb hónapja a február, a XIII. kerületi kulturális és sportprogramok a tél utolsó hónapjában is minden napra kínálnak szellemi és/vagy fizikai kikapcsolódásra lehetőséget. Cikkünkben színterek szerinti bontásban emeljük ki ajánlónkat, a részletes programfüzet pedig a csatolt fájlok közül tölthető le.

Tempo30 Újlipótvárosban

9538940490.png
Megkezdődtek és több kereszteződésben, csomópontban egy-két napi munka után már be is fejeződtek Újlipótváros forgalombiztonságának növelése érdekében vállalt fejlesztéseink, amelyek a korábbi Tátra utca környéki Tempo30 övezethez hasonló forgalomcsillapító megoldások építését jelentette, jelenti.

Lakáspályázati eredmény

7597765888.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága által 2017. július 24. és augusztus 28. között 28 db lakásra meghirdetett pályázat tekintetében meghozta döntését.
Archív híreink a Sajtószobában olvashatóak!